Hirdetés

Resident Evil: Revelations 2 PC - itt egy mod a coop mókához

|

Nagyot bénázott a Capcom a Resident Evil: Revelations 2 megjelenésekor, a PC-s tábor egyelőre egy moddal vigasztalódhat.

Hirdetés

Érthetetlen a Capcom stratégiája a Resident Evil: Revelations 2 tekintetében, nyilván az offline coop nem az a játékmód, amit a PC-sek olyan szívesen önként kihagynának, pedig a kiadó ezt várta tőlük. Ráadásul korábban - állításuk szerint hiba miatt - pont azt is ígérték, hogy lesz PC-n is közös játék lehetősége. De most egyelőre nincs.

Ismét a modok felemelő találmánya az, ami megmentheti - részlegesen - a helyzetet, a Steam Community égisze alatt már meg is jelent egy Resident Evil: Revelations 2 mod, amelynek segítségével játszható osztott képernyőn a játék. Igaz, kell hozzá két darab gamepad, billentyűzettel nem fog működni, és csak a sztori-módot vihetjük, a raid még nem támogatott. De azért ez is valami, köszönet érte.

Csak halkan jegyzem meg a végére: készül már a Resident Evil: Revelations 2 teszt, de pont az ilyen bajok miatt most még nehezebb helyzetben vagyok az első epizód kapcsán. Hamarosan megírok nektek mindent, hogy beszélhessünk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)