Hirdetés

Resident Evil: Revelations - tölthető a demó

|

A játék teljes verziójának megjelenése sincs már messze, de ha nem tudtok várni addig, töltsétek le a Resident Evil: Revelations demóját hamar.

Hirdetés

Azt, hogy egy kézikonzolokon debütált játékot át lehet portolni asztali konzolokra, a Resident Evil: Revelations példája is bizonyítja, ugyanis a 3DS-en debütált alkotás május 24-én PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra költözik.

Addig még sokminden történhet és fog is történni, de reméljük, hogy a zombiapokalipszis kitörésének időpontja nem az elkövetkezendő heteken belül esedékes. Ha nem akarjátok, hogy úgy faljon fel titeket egy élőhalott, hogy nem játszottatok a Resident Evil: Revelations-szel, minél hamarabb töltsétek le a demót Steamről, Xbox Live-ról vagy a PlayStation Networkről. A játék kipróbálható verziójában Jill Valentine szerepében kell megmentenünk Chris Redfieldet és Jessica Sherawatot, akik a Queen Zenobia nevű hajó fedélzetén estek fogságba (ahol a játék jelentős része játszódik). Még nem késő megfontolni a Resident Evil: Revelations előrendelését, és hogy a számotokra legmegfelelőbb döntést hozhassátok, tudjátok, mit kell tennetek (hint: valami a demóval kapcsolatosat)

.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)