Hirdetés

Resident Evil: Revelations - Eljött a gyűjtői kiadás ideje

|

Igazán remek ötlettel álltak elő a készítők, és egy hasznos, divatos kiegészítővel szállítják a játékot.

Hirdetés

A Resident Evil: Revelations egyik pillanatban még csak 3DS-en volt játszható, a következőben pedig már be is jelentették a PC, PS3, Xbox 360 és WiiU átiratokat.

Most pedig eljött az ideje, hogy megtudjuk, mi lesz a gyűjtői kiadás tartalma, mely Japánban a Biohazard: Revelations Unveiled Edition nevet kapta. Ennél a pontnál meg is jegyezném, hogy ez a kiadás csak Japánban lesz kapható, de ettől függetlenül úgy éreztem, érdemes megemlíteni, hiszen az internet segítségével csodás dolgokat mívelhetünk (például más országokból rendelhetünk), illetve nagyon szimpatikus ötlettel álltak elő a fejlesztők.

Ez pedig nem más, minthogy figura és egyéb díszek helyett egy mindennapos használati tárgyat tettek a gyűjtői kiadásba, méghozzá egy karórát. Íme:

Igaz, ami igaz, a csomag ára már nem annyira szimpatikus, sőt csillagászatinak nevezhető: összesen 42,000 yen, ami számításaim szerint barátok közt is kb. 102,000 Ft. A játékon és órán kívül a zenei album és egy kártyatartó található még a kiadásban, de más összeállítások is elérhetőek lesznek: csak a játék és az óra 39,900 yen (~97,000 Ft), míg az órán kívül minden 7,490 yen (~18,200 Ft). Enyhe túlárazást érzek az Erőben...

A Resident Evil: Revelations eredetileg 2012. január végén-február elején jelent meg Nintendo 3DS-re, idén május 24-én pedig érkezik a három vezető platformra, valamint WiiU-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)