Hirdetés

Resident Evil: Revelations - náthás szörnyek

|

A hamarosan érkező Revelations legújabb fejlesztői naplójából megtudhatjuk, hogy azért ijesztőek a franchise szörnyei, mert olyan vírusokat kaptak el, amiket mi magunk is bármikor elkaphatunk.

Hirdetés

Igazat kell adnunk Kazuhisa Inoue úrnak - valóban nem amiatt rettegünk a plasztikai műtétre szoruló zombiktól, mert a sötétben lepnek meg minket, és mert ocsmányabbak, mint egy egyetemista hűtője.

Valójában arról van szó, hogy a Resident Evil: Revelations - ahogy a sorozat előző részei is - azért mesél vírusjárványról, mert így az egyszerű ember számára is érthető, hogy a szörnyek létrejöttében nincs semmi misztikum. "Nem látjuk a vírusokat, de átszövik a körülöttünk lévő levegőt. Hétköznapiak, ugyanakkor mégis ijesztőek. Ebből kiindulva alkottunk meg zombikra hajazó teremtményeket és az 'Ooze'-okat, melyek azért ijesztőek, mert olyan dologból jöttek létre, amivel a mindennapi életünk során saját magunk is találkozhatunk." - mondta Inoue az alább látható fejlesztői naplóban. Rajta kívül az interfésztervező Akiko Hashimoto is elmond néhány dolgot a szörnyetegekről, érdemes megnézni. A Resident Evil: Revelations PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra egyaránt május 24-én fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)