Hirdetés

Resident Evil: Revelations - mozgásban a PS4-es és Xbox One-os verzió

|

A Capcom a jelenlegi generációs konzolokra is elhozza a Resident Evil: Revelations spin-offot, ebből nézhetünk most meg két gameplay videót az akcióra és a felfedezésre kiélezve.

Hirdetés

A Resident Evil franchise korábbi részeit folyamatosan újítja fel a Capcom, mindemellett elhozzák az eredetileg 3DS-re megjelent, majd később PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra portolt mellékszálat, a Resident Evil: Revelations-t két új platformra is. 

Hirdetés

A PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók bejelentését még márciusban ejtette meg a kiadó, azóta viszont nem kényeztettek el minket látnivalókkal. Most azonban törleszt a Capcom, ugyanis két gameplay videó is felbukkant a hivatalos Biohazard (Japánban ezen a néven fut a széria) YouTube csatornán. Az első, közel négy perces felvétel az akciózásra fókuszál, így szemügyre vehetjük, hogy fejlődött-e a harcrendszer:

A második kedvcsináló az előbbivel ellentétben inkább a felfedezésre koncentrál, a Resident Evil szériától megszokott hátborzongató stílusban, a kedvelt játékmeneti elemekkel, amely tökéletes arra, hogy lecsekkoljuk a felújítot látványt: 

A Resident Evil: Revelations valamikor ősszel jön PS4-re és Xbox One-ra. Várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)