Hirdetés

Resident Evil: Revelations - Gameplay video

|

Nincs túl sok hajam, de azt is elhullajtottam a nagy ámuldozások közepette. A Resident Evil: Revelations nagyot fog durrantani!

Hirdetés

Akár még idegesítő is lehetne a sok „hai" szó elhangzása a videó alatt, de a látványtól ledöbbenve engem nem tudott felhúzni... 

A Nintendo 3DS kezdetben két Resident Evil játékkal fog fényeskedni. Az egyik egy akciódúsabb zombilövölde lesz, mely a Mercenaries nevet kapta, a másik pedig a klasszikus túlélős stílust fogja képviselni. Utóbbiról érkezett egy kis szösszenet, amit a Nintendo World 2011 rendezvényén mutattak be. A látványra nincs panasz. Micsoda? Egyenesen lehengerlő! Még így is magával ragadja az embert. Ezek után merje valaki azt mondani, hogy a Nintendo új kézikonzolja komolytalan. A Resident Evil: Revelations története a negyedik és az ötödik rész közé fog beékelődni. Főszerepben az élőhalottakat irtó páros, a mindig feszes Chris Redfield és képzeleteket beindító Jill Valentine áll. Most Jill kalandozását és csinos cofikáját nézhetjük durván három és fél percen keresztül!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)