Hirdetés

Resident Evil: Revelations - leesett az állunk

|

A nagygépekre szánt Resident Evil: Revelations első képkockái meghazudtolják a játék 3DS-eredetét, a gépigény pedig barátságosra sikerült.

Hirdetés

Házi zombi-szakértőnk, HP azóta várja, hogy kezébe kaparinthassa a Resident Evil: Revelations további portjait, mióta a Capcom nagy sebbel-lobbal bejelentette, hogy az eredetileg 3DS-exkluzívnak szánt Resident Evil-fejezet megkapja a maga átiratait PC-re és HD konzolokra (PS3, X360, Wii U) egyaránt. A cég több vasat is tart egyszerre a tűzben, hiszen a Revelations felturbózása mellett bemutatkozott a crossover koncepciót alkalmazó Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2, illetve azt pletykálják, hogy újraindíthatják az egész szériát.

Sokakban felmerült a kétely, hogy könnyen áteshet a Capcom a ló túloldalára és fércmű válhat a HD-változatok ötletéből, de a Resident Evil: Revelations PC-s verziójából származó képek nem azt mutatják, hogy félnünk kellene a minőségtől, épp ellenkezőleg. Ide vagy a képre kattintva valamennyit megnézhetitek a galériában, érdemes.

A Capcom volt olyan rendes és elárulta a Resident Evil: Revelations gépigényét is. Ajánlott legalább hasonló képességű masinával rendelkezni, ha futtatni szeretnénk a május végén PC-re, PS3-ra, X360-ra és Wii U-ra érkező túlélő-horrort. Aki nem éri be a fapados változatokkal, az természetesen továbbra is beszerezheti a Resident Evil: Revelations Unveiled Edition-nek becézett gyűjtői kiadását, amelyben többek között egy stílusos karóra kapott helyet.

    Op. rendszer:
    - Minimum: XP
    - Ajánlott: Vista vagy újabb
     Processzor:
    - Minimum: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz vagy jobb | AMD Athlon X2 2.8 Ghz vagy jobb
    - Ajánlott: Intel Core 2 Quad 2.7 Ghz vagy jobb | AMD Phenom II X4 3 Ghz vagy jobb
    Memória:
    - Minimum: 2 GB RAM
    - Ajánlott: 4 GB RAM
    Merevlemez: 8GB szabad hely
    Felbontás:
    - Minimum: 800×600
    - Ajánlott: 1280×720 vagy nagyobb
    VGA:
    - Minimum: VRAM 256MB vagy több | NVIDIA GeForce 8800GTS vagy jobb | ATI Radeon HD3850 vagy jobb
    - Ajánlott: VRAM 512MB vagy jobb | NVIDIA GeForce GTX 560 vagy jobb | ATI Radeon HD6950 vagy jobb

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)