Hirdetés

Resident Evil: Revelations - megérkeztek az első értékelések

|

Már ezen a héten megjelenik a Resident Evil: Revelations. Az újságírók már kézhez kapták a példányukat, lássuk, hogy mit szóltak hozzá.

Hirdetés

A Resident Evil: Revelations még tavaly év elején jelent meg 3DS-re, aminek tulajdonosai élvezettel számoltak be a sorozat régebbi részeihez hasonló játékélményről. A pozitív reakciók hatására a Capcom úgy döntött, hogy elhozza a játékot a nagyobbacska képernyőkre is.

Még néhány nap hátravan a Resident Evil: Revelations megjelenésig, de az újságírók már megkapták a tesztverziókat, így el is kezdték szétcincálni a játékot. A pontozás vegyes képet fest a Revelations-ről bár az nem rossz hír, hogy még így sem esett egy értékelés sem 7 pont alá (egyelőre). Legjobban az OXM kollégái voltak elmosva: 9 pontot kapott a Revelations, mondván, hogy a hangulat tökéletesen visszahozza a régi epizódok atmoszféráját. Legkevésbé az Eurogamert nyűgözte le, akik 7 pontot adtak a játékra, mivel az nem javította ki a 3DS verzió hibáit.

Hamarosan HP Resident Evil: Revelations tesztjét is olvashatjátok, addig is jöjjenek a pontszámok:

OPM – 7/10
Eurogamer – 7/10
CVG – 8/10
Destructoid – 7/10
Videogamer – 7/10
Nowgamer – 7.5/10
Metro – 8/10
OXM – 9/10
Godisageek – 8/10

A Resident Evil: Revelations megjelenése Európában május 24-én várható, PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. Mindeközben a Capcom már a folytatást tervezgeti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)