Hirdetés

Resident Evil: Revelations - már PS4-re és Xbox One-ra is elérhető

|

Nem kellett rá sokat várnunk, hogy a jelenlegi generáción is elrajtoljon a Resident Evil: Revelations, de mielőtt belevágnánk, még érdemes rákészülni a remasterre a launch trailerrel.

Hirdetés

Lassan nem marad olyan Resident Evil játék, amelyet nem porolt le a Capcom és olyan platform is kevés van, amire nem költöztették már át az eredetileg 3DS-re megjelent horrort, a Revelationst. Utóbbi listához csatlakozott most a PlayStation 4 és az Xbox One is. 

Hirdetés

A Capcom tegnaptól kezdődően már a jelenlegi generációs masinákra is elhozta a Resident Evil: Revelations nevezetű spin-offot, amely 1080p-s kicsinosított küllemmel, az összes DLC-vel és új funkciókkal (Raid móddal, új nehézségi szinttel) együtt érkezett meg az említett konzolokra. Ha esetleg még nem láttátok volna elégszer a horrorjátékot, akkor a kiadó készült egy utolsó trailerrel is: 

A Resident Evil: Revelations a tervek szerint valamikor idén Nintendo Switchre is befut. Már csak a kenyérpirító és a mikró van hátra.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)