Hirdetés

Resident Evil: Revelations - négy perces bemutató videó

|

Láttunk már bevezetőt, láttunk már játékmenetet, de most azért kiderült még pár újdonság a Resident Evil: Revelations megkapó világát illetően - ebéd közben érdemes végignézni a következő videót.

Hirdetés

 

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy a Resident Evil: Revelations 2012. január 27-én jelenik majd meg kontinensünkön, a tengeren túlon pedig február 7-én vehetik kezükbe a rajongók. Láttunk már csodás bevezetőt, izgalmas játékmenetet, most azonban a Capcom Gamer's Day rendezvényéről maradt ránk egy hangulatos videó, amelynek segítségével több részletet, érdekességet is láthatunk a 3DS-re megjelenő túlélő-horror pompáiról.

Arról még mindig nem vagyok meggyőzve, hogy az akciódúsabb részek tökéletesen üzemelnek majd handheld méretben, de a 3DS két kijelzője igen hasznosnak bizonyulhat a logikai feladványok megoldása közben. A Capcom tehát marad a vegyesfelvágott teljesítménynél: a Resident Evil: Operation Raccoon City egyelőre méla keservet varázsol az ember arcára, de a Resident Evil: Revelations előzeteseit nézve azért még lehet érezni a reményt, hogy a franchise nem gyengült el teljesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)