Hirdetés

Resident Evil: Revelations 1-2 - Switchre jönnek a zombik

|

A Nintendo Switch megannyi családbarát címe után egy kicsit korhatárosabb mókát is élvezhetünk majd a hibriden a Resident Evil: Revelations első és második részével.

Hirdetés

A Capcom olyan hírekkel altatta el a gyanakvásunkat a közelmúltban, mint a Resident Evil VII utolsó DLC-jének sztorija, a Gold Edition bejelentés vagy a Resident Evil 2 társasjáték, de tudtuk jól, hogy bármikor bejelenthetik a jelenlegi generációs konzolokra nemrég megjelent Resident Evil: Revelationst a Nintendo új masinájára is. Megtörtént. 

Hirdetés

A Capcom elárulta, hogy a Revelations spin-off első és második részét, valamint azok összes DLC-jét magába foglaló Resident Evil: Revelations Collection november 28-án jelenik meg Nintendo Switchre digitálisan. Ugyanezen a napon jön a dobozos kiadás is, noha a kártyán csak az első Revelations kap helyet, a folytatást kóddal tölthetjük le. 

A Switch-verzió azonban nem csak egy mezei port lesz: a kiadó megerősítette, hogy lehetőségünk lesz a Joy-Conokkal való mozgásérzékelős vezérlésre, a program kompatibilis lesz a HD Rumble, azaz a továbbfejlesztett rezgő funkcióval, ráadásul lehetőségünk adódik majd arra is, hogy a jobb Joy-Connal célozzunk és újratöltsünk, míg a bal kontrollert rázva eltaszíthatjuk magunktól a ránk támadó ellenfeleket. Ezen kívül a Resident Evil: Revelations Collection kooperatív Raid módját akár úgyis játszhatunk majd, hogy az egyik Joy-Cont a mellettünk lévőnek adjuk. 

Szerintetek van helye egy ilyen játéknak a Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)