Hirdetés

Resident Evil: Revelations 1-2 - itt a Switches változat utolsó kedvcsinálója

|

A Resident Evil: Revelations kollekció elhozta a Capcom horrorjának mindkét részét a Nintendo hibrid konzoljára is, így akár már útközben is irthatjuk a zombikat.

Hirdetés

A Resident Evil 7 és a korábbi epizódok felújított változatainak sikere miatt nem is lehetett kérdéses, hogy a Capcom folytatja a széria bővítését: ezúttal éppen a Revelations névre keresztelt mellékszál két részét portolták át a Nintendo legújabb konzoljára, a Switchre. 

Hirdetés

Ahogy az elvárható, a Resident Evil: Revelations 1-2 Switches portjai teljes Joy-Con és HD Rumble támogatást kaptak, valamint a Raid Mode is elérhető lesz bennük. Szintén pozitívum, hogy a második rész esetében az online és helyi többjátékos módot is lehetőség van élvezni. A játék új kiadását megünnepelendő, a Capcom kiadott egy hangulatos launch trailert, amely ízelítőt ad a franchise kedvelt karaktereinek legújabb kalandjaiból: 

A Resident Evil: Revelations 1-2 a Switchen kívül elérhető 3DS-re, Wii U-ra, PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is. Ti melyiken próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)