Hirdetés

Resident Evil: Revelations - pánikhoz szól a nóta

|

Újabb fejlesztői napló érkezett a Resident Evil: Revelations-höz, amiben a játék horrorelemeiről beszélnek a készítők.

Hirdetés

Az eredetileg 3DS-exkluzív Resident Evil Revelations PC-s és konzolos portjának bejelentése óta HP vigyázzban ül és gondolatban csontozza a szörnyeket. Jó program.

Már tavaly hallottunk pletykákat arról, hogy a Resident Evil: Revelations PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is érkezik majd, de ezt csak januárban erősítette meg a Capcom. Azóta már azért felpörögtek egy kicsit az események, jöttek infók a Resident Evil gyűjtői kiadásairól, kaptunk egy szájtátós trailert is.

Az is kiderült, hogy a Resident Evil: Revelations gépigénye is elég barátira sikerült, majdhogynem egy gáztűzhelyen is vidáman elfut majd. Most megérkezett a harmadik fejlesztői napló is a játékhoz, amiben a készítők arról beszélnek, hogy miben nyújt majd többet a Revelations a sorozat többi részénél, illetve, hogy mennyire fontos szerepet játszik a zene a horror műfajában.

A hírek szerint mindegyik végigjátszás más és más élményt nyújt majd, az egyik fejlesztő arról beszél, hogy annak ellenére, hogy ő csinálta a játékot, még így is meg-meglepődik egyes részeknél. A játék zeneszerzője, Kota Suzuki pedig azt hangsúlyozza, hogy a horrorjátékokban az egyik legfontosabb elem a zene. Mi mást mondhatna? Azt ígéri, hogy a Resident Evil: Revelations az eddigi legintenzívebb hanghatásokkal dolgozik majd, amit a sorozatban eddig hallhattunk.

Ne aggódjatok, ha kicsit döcögősen megy a japán, mert a videón angol felirat is van.

A Resident Evil: Revelations megjelenésére május 24-én számítsatok, kelet felől, napkeltekor.

Mit gondoltok, várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)