Hirdetés

Resident Evil: Revelations - újabb bombanő a húspulton

|

A 3DS-re megjelent Resident Evil epizód már gőzerővel készül a jelenlegi generációs konzolokra és PC-re. Rachel is helyet kap a darálóban.

Hirdetés

Rachel már szerepelt a 3DS-re kiadott verzióban is de ott csak egy rövid vendégszereplés idejére. Szegény lányt csak kidőlni láthattuk a kézi konzolos változatban a Queen Zenobia fedélzetén (ő a szőke F.B.C. - Federal Bioterrorist Commission ügynök), így megnyugtató, hogy a nagy testvérekre szánt verzióban is domborít, mint játszható karakter. A szőkeség egyébként Raid módban lesz elérhető, ahol a Wall Blisterekkel és más új szörnyekkel veszi fel a harcot.

A Wii U játékosok sem maradnak extrák nélkül: a Capcom igyekszik kisajtolni mindent, amire csak képes a tábla kontroller. A GamePaden láthatjátok majd a térképet, a felszereléseteket, variálhatjátok a tárgyakat, akárcsak a Zombie U-ban, de itt csak a kontroller képernyőjén is lehet nyomulni, ha a család többi része épp mást nézne a tévében. Nem mintha lenne jobb műsor egy kis Resident Evil mókánál.

A Resident Evil: Revelations PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra május 24-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)