Hirdetés

Resident Evil: Revelations - kiderült, mikor érkezik PS4-re és Xbox One-ra

|

Hamarosan a jelenlegi generációs konzolok tulajdonosai sem maradnak ki a Resident Evil: Revelationsből. Kaptunk egy előzetest is, mert az előzetesek jók és nyugtatják az idegeket.

Hirdetés

A Capcom bejelentette, hogy az eredetileg 2012-ben Nintendo 3DS-re kiadott Resident Evil: Revelations egészen pontosan augusztus 29-én fog landolni Xbox One és PlayStation 4 konzolokon. 

Hirdetés

Szépen lassan az összes korábbi Resident Evil játék megkapja jelenlegi konzolgenerációs változatát, ezt erősíti az első Resident Evil: Revelations közelgő megjelenése is. Ennek örömére kaptunk természetesen egy trailert is. 

A friss bejelentéseknek viszont itt még koránt sem szakadt vége, a Capcom ugyanis azt is elárulta, hogy még idén ősszel megjelenik a Resident Evil: Revelations első és második része is Nintendo Switchre. Az epizodikus megjelenéssel operáló második részt Xbox One-ra és PlayStation 4-re már 2015-ben megkaptuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)