Hirdetés

Resident Evil: The Darkside Chronicles bejelentés

|

Resident Evil: The Darkside Chronicles néven Wii exkluzív bejelentést kaptunk a Capcom fejlesztőitől.

Hirdetés

A Capcom illetékesei - mint arról korábban beszámoltunk - Resident Evil szériához szorosan kapcsolódó meglepetést helyeztek kilátásba a Nintendo Wii tulajdonosok számára. Piros masnival bepólyált ajándékuk a Famitsu magazin legfrissebb számában került bemutatásra: a Capcom exkluzív on-rail shooter produktum fejlesztésen fáradozik, vállalatuk együttműködik a japán illetőségű Cavia munkatársaival. A Resident Evil: The Darkside Chronicles különleges egyvelege az eddig napvilágot látott Resident Evil epizódoknak, valójában az Umbrella Chronicles folytatásaként hivatkoznak rá. Története a Resident Evil második epizódjában megismert Racoon City-ben játszódik (az RE2 mellett visszaköszönnek majd egyéb epizódok is), ha egészen pontosak szeretnénk lenni, akkor naptárainkat visszaállíthatjuk egészen 1998. szeptember huszonkilencedikére. Racoon City békés városkája hirtelen pokollá változik a T-vírus elszabadulásának köszönhetően, ennek fényében ismételten élőhalottakra puffogtathatunk.

biohazard1.jpg
 

Claire Redfield és Leon S. Kennedy karakterét irányíthatjuk, miközben az Umbrella Chronicles epizódot idéző játékmenetben érvényesítjük akaratunkat. Nehezen biggyeszthetnénk kettest az Umbrella Chronicles után, ugyanis legádázabb ellenfelünk immáron nem az Umbrella Corporation. Jóval sötétebb és komorabb világot tálalnak a készítők, bejárunk eddig ismeretlen helyszíneket és fény derül a főszereplők valós történetére. A Capcom különös figyelmet szentel a Resident Evil: The Darkside Chronicles szavatosságára, ennek érdekében játékmenetén, kezelésén könnyítettek. Természetesen gondoltak a kevésbé kezdő felhasználók igényeire is, helyet kapott benne a Resident Evil negyedik és ötödik részében bevezetett dinamikus nehézségi rendszer. Megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, jelen pillanatban 35 százalékos készültségi mutatóval rendelkezik a Resident Evil: The Darkside Chronicles.

biohazard2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)