Hirdetés

Resident Evil: The Darkside Chronicles - Comic-con trailer

|

A Capcom is jelt adott magáról a Comic-con-on, mégpedig két trailer formájában, melyek az új, Wii-s Resident Evil-t hivatottak demonstrálni.

Hirdetés

A Resident Evil-t mindig is szerettük, nagyon hangulatos kis zombihentelős játékok sorozata. Most jön a Resident Evil: The Darkside Chronicles Wii-re, mely szintén nagyon hangulatosnak ígérkezik az alábbi két videó alapján.

A zombidarabolós játékok ősatyjának, a Resident Evil-nek legújabb része csak Wii-re érkezik, de az eddig látottak alapján a megvalósítás remek. Az alábbi videók közül az elsőben Leon és Claire a Racoon City-i rendőrségen barangol, míg a másodikban Claire Steve társaságában sétálgat Rockfort Island-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)