Hirdetés

Resident Evil: The Darkside Chronicles trailer

|

Japánban is bemutatkozott a Resident Evil: The Darkside Chronicles, mellékeltek hozzá csinos trailert is.

Hirdetés

Kontinensünk populációja zimankóban nyüstölheti a negyedik negyedévre időzített, tegnap leleplezett Resident Evil: The Darkside Chronicles névre hallgató Umbrella Chronicles folytatást, melyben Claire Redfield és Leon S. Kennedy visszatér a Resident Evil második részében bemutatott Racoon City oszlásnak indult lakosai közé. A kizárólag Nintendo Wii rendszerekre fejlesztett on-rail shooter számos elvarratlan történetszálat egyesít és rávilágít olyan apró részletekre, melyek az eddigi epizódokban homályos foltokat jelentettek. Megérkezett a Resident Evil: The Darkside Chronicles bemutatkozó trélere, méghozzá egyenesen Japánból, sajnos a cölöpökön álló háztetőket nem tudom hazai szemmel is értelmezhető formába önteni, de a pergő képkockák mindenért kárpótolnak. További Darkside Chronicles részleteket korábbi hírünkben olvashattok.

Resident Evil: The Darkside Chronicles trailer  

resident_evil_darkside_chronicles_gstv_video.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)