Hirdetés

Resident Evil VII - tökéletes a gyűjtői kiadás

|

A Capcom nem tudja le egy szoborral, ötletes dolgokat pakolt a Resident Evil VII Collector's Edition változatába.

Hirdetés

Az év egyik első nagy játékaként jön januárban a Resident Evil VII, ami még mindig inkább Silent Hillnek tűnik, mint Resinek, de ettől függetlenül szórakoztató lehet.

A PlayStation 4-gyel rendelkező játékosok már kipróbálhatták a demót, a PS VR-tulajok pedig egy közel öt perces VR-élményt is átélhettek - a Capcom elég jól megmutatta, milyen borzalmakra/izgalmakra számíthatunk.

Akinek tetszett, amit eddig látott, az biztosan értékeli a Resident Evil VII Collector's Editiont is, melyben megtalálható az eseményeknek helyt adó Baker kúria kb. 20 centi magas, 19 centi hosszú és 22 centi széles mása, ami zenél és LED-ek villognak rajta. A csomagban helyet kap még a legendás próbababa ujjról mintázott pendrive, melyet egy videokazettának tűnő dobozban rejtenek el; a játék fémdobozban; egy a Baker családot ábrázoló litográfia és egy véres jegyzet. Az egész 180 dollárba (kb. 52 000 forintba) kerül, és jelen állás szerint csak a Gamestopnál lesz kapható. Január 24-én meglátjuk, hozzánk is eljut-e, addig nagyon reménykedünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)