Hirdetés

Resident Evil VII - kiderült, miről szól majd az utolsó DLC

|

Valószínűleg csak az év végén jön, de a Famitsunak hála megtudtuk, mi lesz a sztorit bővítő csomag témája.

Hirdetés

Frissítve: Nyugaton egy kicsit eltérnek a dátumok, ezzel kapcsolatban itt tájékozódhattok.

Korábban írtuk: A Resident Evil VII megjelenése után a Capcom viszonylag gyorsan kipörgette a Banned Footage Vol. 1 és Vol. 2 pakkokat, viszont jelentősen elcsúsztatta a harmadik, mindeddig név nélküli kiegészítőt, illetve az ingyenes DLC-t is.

Hirdetés

Japánban bejelentették a Resident Evil VII: Gold Editiont, mely ott december 24-én jelenik meg PS4-re. Pár nappal előtte, december 14-én érkezik az End of Zoe, avagy a DLC, melyből megtudhatjuk, mi történt az alapjáték befejezése után. Valószínűleg Zoe áll majd a középpontban, és az alapjáték két lehetséges végkimenetele közül csak az egyik számít kánonnak. Az ingyenes Not a Hero, melyben Chris Redfield a főszereplő, szintén ezen a napon jön. 

Az End of Zoe része a Season Passnak, a Not a Hero-val bárki játszhat majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)