Hirdetés

Resident Evil VII - hozzánk is jön a Gold Edition, érkeznek a DLC-k

|

Tegnap még csak annyit tudtunk, Japánban mikor várható a teljes csomag, viszont a Capcom időközben bejelentette a nyugati piacra vonatkozó infókat is.

Hirdetés

A Famitsu mindenkinél gyorsabban hozta le a hírt, hogy a Resident Evil VII decemberben egy összefoglaló csomagban is megvásárolható lesz. Míg Japánban ez december 24-én jelenik meg, nálunk, ahogy arra számítottunk is, valamivel korábban fog.

Hirdetés

Az alapjáték mellett az összes DLC-t magába foglaló kiadás december 12-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Szintén ezen a napon jön az utolsó fizetős DLC, az End of Zoe, mely az alapjáték vége után játszódik, és láthatjuk, mi történt a címszereplővel a befejezést követő órákban. Új ellenfelekkel szállhatunk majd szembe, és mocsaras területeket járhatunk be. A mindenki számára ingyenes Not a Hero megjelenése hogy, hogy nem, szintén 12-ére várható.

Melyiket várjátok jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)