Hirdetés

Resident Evil VII tesztek - milyen lett az év első nagy játéka?

|

Lejárt az embargó, megjelentek az első Resident Evil VII tesztek. Vajon sikerült végre egy igazán jó folytatást összehozni?

Hirdetés

A megjelenés előtt sokan kétkedtek abban, hogy a Resident Evil VII jó lehet. A Capcom stílust váltott, visszatérve a sorozat eredeti műfajához túlélő horrorként készítette el a hetedik részt, és a dolog úgy látszik, bejött.

A hétvégén már mi is belekezdtünk, de a mi tesztünkre egy kicsit várni kell még. A külföldi kollégák azonban már készek voltak kihirdetni az ítéletet, az eddigi pontszámok pedig elég bíztatóak:

CGMagazine - 9/10
Destructoid - 10/10
EGM - 9.5/10
Game Informer - 8.5/10
Gamespot - 8/10
GamesRadar+ - 4.5/5
Giant Bomb - 4/5
The Guardian - 5/5
IGN.com - 7.7/10
Paste Magazine - 9/10
PCGamer - 90/100
Polygon - 9/10
Push Square - 8/10
Shacknews - 9/10
Telegraph - 4/5
USgamer - 4/5

A PlayStation 4-es változat Metacriticen, 18 értékelés után 87 ponton áll. A legtöbben ezt a változatot tesztelték, részben azért, mert ebben van egyelőre PS VR támogatás.

Ha szeretnétek kipróbálni (akár PSVR-ral), esetleg nem lennétek szomorúak, ha megnyernétek a gyűjtői kiadást, gyertek el pénteken a GameNightra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)