Hirdetés

Resident Evil 2 Remake - egy új mod picivé változtatja a Tyrantet

|

A Capcom horrorjátékának levakarhatatlan óriásáról senkinek sem a cukiság ugrik be, viszont a modderek elérték, hogy annak lássuk.

Hirdetés

Arra számítottunk, hogy a Tyrantre fecskét adó modnál nem érkezik már őrültebb ötlet, majd fogta magát egy másik lelkes felhasználó és elképzelte a halálos melákot pöttöm pofozógépként. Őt bizonyára HP és Kaci is jobban kedvelték volna a Resident Evil 2 Remake végigjátszásukban. 

Hirdetés

Ha valaki túlságosan is parázik attól, hogy a következő sarkon a Tyrant néz vele farkasszemet, akkor nem kell feltétlenül eltüntetnie a játékból, elég, ha cukibbá varázsolja. RazOr modja, az Ultimate Trainer azzal éri el ezt a hatást, hogy lekicsinyíti a figurát, így parányi lábaival masírozik utánunk és csapkodja a levegőt. Persze a méretváltozástól nem lett kevésbé veszélyes, így is elég neki pár ütés ahhoz, hogy földet fogjunk tőle. Az apró kezecskéitől. 

Ti milyen szürreális modokat tudtok még elképzelni a Resident Evil 2 Remake-hez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)