Hirdetés

Napi büntetés: a Resident Evil 3 Remake fürdőruhás Nemesise biztos visszatér rémálmaitokban

|

Nem hiszem hogy bárki meg szerette volna nézni a gyilkos monstrumot fecskében, de egy modnak hála ezt a képet már soha nem tudjuk kiverni a fejünkből.

Hirdetés

Egyelőre még csak egy demó változat elérhető az április 3-án megjelenő Residnet Evil 3 Remake-ből, de a moddereknek ez is elég, hogy meglehetősen elmebeteg dolgokat hozzanak létre benne. Láttuk már a Nemesist Thomas, a gőzmozdonyként, illetve volt, aki az összes ellenfelet az Umbrella elpusztíthatatlan szörnyetegére cserélte. Nemrég látott napvilágot a legelmebetegebb mod a játékhoz, ami olyan részleteiben engedi megismernünk a Nemesist, amilyenben sohase szerettük volna. 

Hirdetés

A tavaszi langyos szellők már a nyár ígéretét hordozzák magukban, így sokan elgondolkozunk, hogy érdemes lenne kicsit formába hozzuk magunkat, hogy a strandon ne keltsünk olyan benyomást, mintha a gazda kiterelte volna a mangalicáit lecsutakolni (természetesen kizárólag a magam nevében beszélek). Nos, a Nemesisnek nincs miért szégyenkeznie, hiszen az Umbrella laboratóriumaiban rendesen kipattintotta magát, ezt pedig ti is megnézhetitek Marcos RC modjának köszönhetően:

Nem tudjuk, hogy áldjuk vagy átkozzuk az alkotó nevét azért, hogy Umbrella logós fürdőnadrágban láthattuk a Jill Valentine életére törő dögöt, de az biztos, hogy mindannyian gazdagabbak lettünk, egy új tapasztalattal - hogy ez jó vagy rossz, azt rátok bízom. 

Mi volt a legelmebetegebb mod amivel valaha találkoztatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)