Hirdetés

Resistance 2 ARANYLEMEZ!

|

Ha azt hittétek, hogy megússzátok a mai napot, s nem kerül sor újabb játék elkészültének bejelentésére, tévedtetek.

Hirdetés

Ezúttal a PS3-tulajok örülhetnek, hiszen elkészült az platform legelső és kifejezetten kellemesre sikeredett címei egyikének folytatása. A Resistance: Fall of Man során az alternatív történelem cári Oroszországából érkezett chimera hadsereg lerohante egész Európát, szinte senkit sem hagyva életben. Az ellenállás végül csak Nagy Britanniában ért el részleges sikereket.

resistance.jpg


A folytatásban újra Nathan Hale bőrébe bújhatunk, s ezúttal az Egyesült Államok ellen indított inváziónak kellene gátat szabnunk. Grafikailag már az első rész sem számított csúnyának, így értelemszerű, hogy a folytatásnak sem lesznek ezzel problémái. A platform ászának tartott Killzone 2-vel nem ér ugyan fel, de kétlem, hogy sokan panaszkodnának miatta.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)