Hirdetés

Resistance 2 - Last Hour trailer

|

Az Insomniac Games játéka is hozza a tőle elvárható színvonalat, egyelőre úgy néz ki, hogy sajnos csak PS3-on.

Hirdetés

Arany lett a Resistance 2. Ezt tudjuk, mert pár napja már szóltunk nektek róla. A megjelenés előtt viszont még elkél a kedvcsináló, és ezt a kedves fejlesztők is jól tudják.  Ezért kidobták a játék új trailerét, amit elnézve mindenkinek összefuthat a nyál a szájában.

A játék ott folytatódik, ahol a bestseller Resistance: Fall of Man véget ért: a Földet elözönlő Chimera hadsereg és a pusztító Chimera vírus londoni győzelme után most az Egyesült Államokat veszi célba. London után itt is ránk hárul a feladat, hogy Nathan Hale bőrébe bújva verjük vissza az "izék" hordáit, illetve hogy legyőzzük a bennünk is ot lappangó Chimera vírust. A Resistance 2 eddig csak PS3-ra jön és nagyon úgy tűnik, hogy ez nem fog megváltozni. Ettől függetlenül érdemes megnézni a trailert. Nagyon ott van!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)