Hirdetés

Resistance 3 - Abbey Road Studios

|

Nem véletlen, hogy nagy siker volt a Resistance első két része, képileg, sztoriilag, játékmenetileg és hangilag is kiváló volt.

Hirdetés

Most a Resistance 3 kapcsán egy amolyan fejlesztői napló-szerűséget kapunk, amelyben a játék zenéjéről lesz szó. 

Boris Salchow a játék komponistája mesél a Resistance 3 zenei hátteréről - nála hitelesebb ember talán nem is létezik a kérdésben. érdemes meghallgatni, mit mesél a jó Boris, ugyanis az emberi érzelmek kivetüléséről, kifejezéséről meséli el, milyen hangszerekkel, vagy hangszercsoportokkal érhetőek el a legjobban. Amellett, hogy a jó és a rossz karaktereknek is vannak saját témáik, magának a világnak, a környezetnek is vannak, bár azok inkább amolyan hangulatkeltő harmóniák.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)