Hirdetés

Nem valószínű, hogy valaha is folytatódik a Resistance sorozat

|

A PlayStation-exkluzív széria PlayStation 3-as részei jó értékeléseket kaptak, de az Insomniac nem nagyon akar visszatérni hozzá.

Hirdetés

Nagyon érdekesen működő fejlesztőcsapat az Insomniac Games. 24 éves fennállása alatt főleg PlayStation-játékokat készített, mégsem került a Sony kötelékébe, így 2014-ben megcsinálhatta a Microsoftnak a Sunset Overdrive-ot, kicsivel később a multiplatform Song of the Deepet, illetve több játékot Oculus Riftre.

Hirdetés

A Resistance széria 2006 és 2012 között pörgött, három játék jelent meg PS3-ra, egy PSP-re és egy PlayStation Vitára. Ezek közül csak a vitás nem volt kimondottan jó (érdemes tudni, hogy egyik kézikonzolosat sem az Insomniac készítette), a többi mind remekül sikerült. Már a Resistance 3 megjelenésekor is az volt a csapat álláspontja, hogy ennél tovább nem bővíti a franchise-t,  és ez az elmúlt években nem változott. Az Insomniac illetékese, James Stevenson egy interjúban elmondta, hogy bár soha nem mondaná azt, hogy soha, a csapatnak továbbra sincsenek tervei ennek kapcsán. A jogok amúgy a Sonynál vannak, úgyhogy akár az Insomniac nélkül is jöhetne új Resistance, de nem valószínű. A harmadik rész nem fogyott igazán jól, ez is lehet az egyik ok.

Játszottatok a sorozat bármely részével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)