Hirdetés

A Resident Evil 7: Biohazard is támogatja a PS4 Prót

|

A Tokyo Game Shown a Capcom is beköszönt, ahol azoknak a rajongóknak hoztak egy jó hírt, akik a PlayStation 4 Prón játsszák majd végig a Resident Evil 7-et.

Hirdetés

Bár a Resident Evil 7: Biohazard megjelenik PC-re és Xbox One-ra is, a Capcom több olyan funkciót is a játékba épít, amik egyelőre csak PlayStation 4-re lettek megerősítve. A PlayStation VR támogatása mellett ugyanis a PS4 Pro különlegességeit is kihasználhatjuk a játékban.

Így elég sok játékhoz hasonlóan a túlélő horrort is játszhatjuk 4K-s felbontás mellett - bár erre minden bizonnyal PC-n is lesz lehetőségünk -, ahogy a HDR funkciót is bekapcsolhatjuk majd. Ez utóbbi a kifejezetten sötét helyszíneken is rengeteget dob majd a látványvilágon, úgyhogy a Resident Evil 7 várhatóan elég sokat profitál majd ebből a feature-ből. A HDR Xbox One S-en való elérhetőségéről értelemszerűen nem ejtett szót a Capcom a Sony rendezvényén, de nem kizárt, hogy ott is javíthatunk majd az új Resident Evil színein.

Mit gondoltok, a horroron kívül melyik műfaj profitálhat még sokat a PlayStation 4 Pro extráiból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)