Hirdetés

Apex Legends - sokat romlott PC-n a teljesítmény

|

Egyre több játékos jelzi, hogy a legutóbbi PC-s frissítés óta sokkal rosszabbul fut a játék, de egyelőre még nem érkezett megoldás.

Hirdetés

Nagy az izgalom az Apex Legends közösségében, hiszen hamarosan végre elstartol a harmadik szezon, viszont nagyon sok játékos számára egyelőre nem teljes az öröm, ugyanis egyre többen írnak arról, hogy a legutóbbi frissítés játszhatatlanná tette a játékot.

Hirdetés

Az /r/ApexLegends subredditen írta meg az egyik rajongó, hogy néhány napja észrevehetően bezuhan az fps, de egyelőre a rajongók még nem tudtak rájönni, hogy mi okozhatja a problémát: egyesek szerint valamiféle anticheat mechanizmusról van szó, míg mások arra tippelnek, hogy a legújabb karakter, Crypto miatt bekerült feature-ökkel van a baj.

A biztonság kedvéért az Electronic Arts tech support fórumán is létrejött egy topic, ahol a "Me too" gombot megnyomva mások is tudják jelezni, ha érzékelik a problémát (tették ezt egyébként konzolosok is), így talán sikerül felhívni a fejlesztők figyelmét arra, hogy valami félrement. Egyelőre sem a Respawn, sem az EA nem reagált hivatalosan a hibára, de remélhetőleg minél hamarabb javításra kerül. Ti észrevettetek bármi változást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)