Hirdetés

Hawaii-on ünnepel a Titanfall 2 fejlesztőcsapata

|

Úgy tűnik a Titanfall 2 kifejezetten sikeres rajtot tudhat maga mögött, a Respawn Entertainment fejlesztőinek ugyanis egy kis pihenésre is van ideje.

Hirdetés

A játékfejlesztés bizony nem feltétlen álommeló: nem ritka a megjelenés előtti utolsó hónapokban a fejlesztők egy része gyakorlatilag bent él az irodában és napi 16 órákon keresztül kalapálja a kódot. A legtöbb esetben aztán a megjelenés után sincs idő pihenni, hiszen újabb javításokra, kritikus patch-ekre tűzoltásra van szükség.

De nem a Respawn Entertainment esetében. Az Infinity Wardot is alapító, majd az Activision által elküldött Vince Zampella úgy érezte, hogy a csapata megérdemel egy kis jutalmat, úgyhogy elvitte őket Mauira, ahol egy csodálatos luxusszállodában ünneplik a megjelenést.

Bár a Titanfall 2 nem rajtolt kiemelkedően jól, az EA szerint ez nem egy sprint, sokkal inkább egy maraton, és hosszútávon őket igazolják majd az eladások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)