Hirdetés

VR játékot készítenek a Titanfall fejlesztői

|

A Titanfall játékokat készítő Respawn Entertainment partnerséget kötött az Oculusszal és biztosak lehetünk benne, hogy nem egy mobiljáték kedvéért.

Hirdetés

Talán a Titanfall 2 nem fogyott olyan jól, mint szerették volna, azonban a fogadtatását tekintve biztosak vagyunk benne, hogy a Respawn Entertainment nem hagyja abba a franchise-t, azonban a következő projektjük esetében inkább a virtuális valóságra koncentrálnak majd egy olyan céggel, amely szakértő a témában. 

Hirdetés

A Respawn megerősítette, hogy az Oculusszal együttműködve készítik el következő, VR-játékukat az Oculus Rift eszközöket megcélozva. Az ismeretlen címről egyelőre nem sokat tudni, de annyit elárult a stúdió, hogy egyfajta belső nézetes lövölde lesz, noha nem fog kapcsolódni egyik jelenlegi munkájukhoz, így a Titanfallhoz és a Star Warshoz sem. A projekt célja az, hogy a lehető legrealisztikusabb harci élményt biztosítsa a játékosoknak, hogy azok valóban egy katonának érezzék magukat. A megjelenésre 2019-ben számíthatunk. Az együttműködés megünneplésére kaptunk egy videót is, amiben a Respawn Entertainment fejlesztői mesélnek a virtuális valóságban rejlő lehetőségekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)