Hirdetés

Xbox-exkluzív multis lövölde lehet a CoD alkotóinak új játéka

|

Az eredeti Call of Duty készítői egy többjátékos mókával térhetnek vissza, mely kizárólag Xbox-ra érkezik.

Hirdetés

Beigazolódni látszanak azok a sejtések, melyek szerint idén érkezik az Infinity Ward korábbi tagjaiból alakult Respawn Entertainment új alkotása.

Meg nem erősített források szerint a titokzatos játék egy többjátékos mókára kihegyezett lövölde lesz, éppen emiatt nem rendelkezik majd offline móddal. Talán nem okoz túl nagy meglepetést, hogy két szemben álló frakció küzdelmébe csatlakozhatunk be, 15 másik játékossal, illetve MI által irányított karakterekkel.

A források szerint Dávid és Góliát harca lesz ez: két egység közül választhatunk majd, a nehéz páncélzattal rendelkező gyalogos, és a gigantikus kitinvázas lépegető, a Titan között. Utóbbiakból csak meghatározott számú használható a pályán, a gyalogosok pedig rendelkeznek majd a megfelelő eszközökkel elpusztításukhoz, így biztosított az egyensúly. 

A Titan lehet egyébként magának a játéknak is a címe, a Respawn ugyanis nemrég lefoglalta a Titan márkanevet. Korábbi feltételezések szerint egy sci-fi lövöldéről beszélhetünk, ezt eddig nem cáfolták - bár az is igaz, megerősítés sem érkezett még.

A megjelenítésért állítólag a Source Engine lesz a felelős, így ne számítsunk Battlefield 4 szintű látványra. A források azt is tudni vélik, hogy a játék kizárólag Xbox 360-ra, illetve Xbox 720-ra érkezik majd. Utóbbi a vezető platform, erre maga a Respawn fejleszt, az Xbox 360-ra pedig egy alcsapat portolja a Titan-t.

Reméljük május 21-én, az Xbox 720 hivatalos bemutatóján a titokzatos Respawn alkotásról is hallunk valamit, de ha mégsem, még mindig ott van nekünk az idei E3, ahol ugyan a 2K és a Valve nem lesz jelen, de ettől még érhetnek minket meglepetések.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)