Hirdetés

A Respawn vezérigazgatója egy új EA stúdió létrehozásán dolgozik

|

Vince Zampella az eddig másik stúdióknak besegítő DICE LA élére állva szeretne egy önmagában is erős csapatot létrehozni. Új játék is várható.

Hirdetés

Az Electronic Arts nem a gamerek szíve csücske, negatív hírnevüket pedig jó pár év kemény munkájával érték el, mivel általános rendezési elvük a profitmaximalizálás, így rengeteg közkedvelt stúdiót zártak be meg nem valósult pénzügyi tervek miatt. Ezek közé tartozott a Danger Close Studios is, melynek fejlesztőit a DICE LA nevű stúdióba olvasztották bele. Ennek az volt a feladata, hogy a kiadó éppen fejlesztés alatt álló játékainál segédkezzen, most azonban egy igazi videojátékveterán segítségével szeretnék a csapatot teljesen újratervezni. 

Hirdetés

A hírek szerint a Respawn Entertainment vezérigazgatója, Vince Zampella áll a DICE LA élére, feladata pedig az lesz, hogy átalakítsa stúdiót és új játékon kezdjenek el dolgozni. Kétségtelen, hogy Zampella alkalmas a feladatra, hiszen olyan sorozatok életre hívása fűződik a nevéhez, mint a Medal of Honor, a Call of Duty, a Titanfall, az Apex Legends vagy a Star Wars Jedi: Fallen Order.

A keze alatt valószínűleg új nevet és arculatot kap majd a csapat, és ha minden jól megy, akkor egy teljesen új IP-n kezdenek el dolgozni. 

"Azt gondolom, hogy Zampella kreatívan terelgeti majd a csapatot. Segít tovább erősíteni és kiaknázni a bennük rejlő tehetséget és csapattá kovácsolni őket. Szerintem egy nagyon erős stúdió kerekedik ki a Los angelesi telephelyünkön. Egy besegítő csapatból egy olyan teljesen önálló stúdióvá válhatnak, amely egy teljesen új játékkínálatért lehet felelős"

- mondta az EA stúdiófőnöke, Laura Miele. Zampella emellett továbbra is marad a Respawn igazgatói székében, de amíg ott tanácsadóként vesz részt a projektekben, addig napi teendőit már az új stúdió kiépítése tölti ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)