Hirdetés

Részben ezért lesz PlayStation 5-ön igazán jó az év egyik első exkluzívja

|

Ismét megtudhattunk egy friss információt a tavasszal érkező PS5-exkluzív Returnalről.

Hirdetés

A multiplatform címek mellett természetesen újabb és újabb exkluzívok is érkeznek később PlayStation 5-re - dátumból még keveset tudunk, de márciusra legalább egy újdonságra számíthatunk. Ez lesz a Returnal, amit a Resogun mögött is álló Housemarque hoz el nekünk, és korábban már megtudhattuk, hogyan hasznosítja a játék a DualSense kontrollert, nemrég pedig arra is fény derült, milyen hatással lesz rá a konzol egyik fontos eleme.

Hirdetés

Ahogy számos más játék, úgy bizony a Returnal is kihasználja majd a PS5 SSD-jében rejlő erőt, ami a gyakorlatban azt jelenti majd, hogy a játékos egy-egy halált követően pillanatokon belül újból fejest ugorhat az akcióba. Tekintettel arra, hogy a játékban előtérbe kerülnek a roguelike elemek, az egyértelműen nagy pozitívum lehet, ha nem kell hosszú üresjáratokkal számolnunk az egyes menetek között.

A Returnal egyébként kifejezetten jó választás lehet majd a műfaj kedvelőinek, hiszen a tervek szerint nagyon eltérőek lesznek az egyes menetek, ráadásul nemcsak sokféle fegyverrel, hanem számos veszélyes ellenféllel is találkozhatunk majd benne. A jelek szerint tehát minden adott egy jó kis roguelike mókához, amit az SSD csak még pörgősebbé tehet.

A Housemarque újdonsága március 19-én érkezik meg PlayStation 5-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)