Hirdetés

Reszkessenek a Farmville rajongók!

|

Veszélyben lehet a casual játékosok igényeit kiszolgáló Zynga.

Hirdetés

Szegény embert az ág is húzza, ahogy mondani szokás. Nem elég, hogy a Zynga manapság leginkább veszteséget gyárt, most még a hírhedt Anonymous csoport figyelmét is sikerült felkelteniük.

Hivatalos álláspont ugye nincs, hiszen a hackecsapat nem éppen legális módon működik, de a hétvégén egy ideig keringett a világhálón egy videó, melyben egy állítólagos Anonymous tag arról beszélt, miszerint tudják, hogy a Zynga legalább ezer ember elbocsátását tervezi, ők pedig nem fognak karba tett kézzel ülni. Mondjuk pár rendszergazdi állását talán megmenthetik, ha folyamatosan támadják a rendszert, de nem biztos, hogy ez a megfelelő módszer. Vagy mégis?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)