Hirdetés

Részletek a Halo Wars demó tartalmáról

|

Február ötödikén kipróbálhatjuk az Ensemble utolsó stratégiai játékát és képet kaphatunk a konzolos irányításról.

Hirdetés

Konzolos stratégiai játékokkal egyelőre nem lehet Dunát rekeszteni, szerencsére ennek megváltoztatására már felkészültek a fejlesztőstúdiók, elég csak a február végén debütáló Halo Wars-ra (mely már aranylemezen terpeszkedik!) gondolni. Korábban már beszámoltunk a február ötödikén érkező kipróbálható verzióról, melynek tartalmát legnagyobb örömünkre részletezték az Ensemble Studios illetékesei. Tájékoztatásuk szerint február ötödikén pontban reggel tíz órakor már lecsaphatunk a Halo Wars demóra és megismerkedhetünk a konzolos irányítással. Összesen két küldetésben tehetjük próbára tudásunkat, valamint megkapjuk a tizennégy multiplayer aréna egyikét (Chasms), melyen a gép által vezérelt UNSC vagy Covenant seregek ellen küzdhetünk. A demó befutásáig ajánljuk figyelmetekbe Halo Wars előzetesünket és publikált videóinkat. A végleges verziót február 27-étől kezdve kereshetjük a boltokban.

halowars_1.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)