Hirdetés

Részletek a januári Gears of War 2 javítócsomagról

|

Kiderült néhány részlet a készülő Gears of War 2 frissítésről, összesen hét plecsnit zsebelhetünk be. Ha fizetünk.

Hirdetés

Január második hetében hozták nyilvánosságra a Gears of War második epizódjához érkező méretes frissítést, melynek tartalmai között új megszerezhető kitüntetéseket és multiplayer játékmódra koncentráló javításokat találhatunk. Megjelenésének időpontja továbbra sem ismeretes, azonban kiszivárogtak a csomagban helyet kapó kitüntetések, szám szerint hét darab. Mindegyiket (összesen 175 pontot érnek) a Microsoft pontokért megvásárolható Flashback és Combustible pályacsomagokban szerezhetjük meg, így azon játékosok, akik még nem rendelkeznek az említett arénákkal kimaradnak a gyűjtögetésből. Emellett orvosolnak számos online játékélményt kellemetlenül befolyásoló hibát, valamint ismét megpróbálják problémamentesíteni a meccsszervező rendszert.  

gow2patch.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)