Hirdetés

Részletek az első PhysX-es játék kiegészítéséről

|

Mint azt bizonyára tudjátok, az első, már egy ideje kapható és teljes AGEIA PhysX támogatást élvező játék a Ghost Recon: Advanced Warfighter (a teljes támogatott játéklistát itt találhatod meg). Ennek érkezik hamarosan egy kiegészítése, mely az MP Pack nevet kapta. A Ubi Soft volt olyan jó, és prezentálta a játékot, és persze ezzel egyidőben némi részletet is kiszivárogtatott róla: Nagyon sok apró változtatást és módosítást tartalmaz, legfőképpen a Deatchmatch módot próbálták átdolgozni. Több új küldetésünk is lesz, melyeket ráadásul co-operative módban is tolhatjuk. Azt is fontosnak tartom megemlíteni, hogy az AI is fejlődött egy csöppet, ez bizony rá is fért az alkotásra - a teljes játékban néha nagyon bárgyú dolgokat voltak képesek végrehajtani a kedves gépi ellenfelek. Alant látható pár kép is róla - sajnálatos módon a megjelenési dátumot még csak körülbelül sem voltak hajlandóak elárulni...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)