Hirdetés

Retribution - A következő EVE Online kiegészítő

|

Hamarosan újabb expanzióval bővül az EVE Online, jelentette be a CCP csapata.

Hirdetés

Retribution alcímre hallgató kiegészítővel bővül a közeljövőben a CCP közismert MMO-ja, az EVE Online. Az expanzió december negyedikén kerül kiadásra és általa tovább bővítenék a tartalmat, valamint nagyobb felbontású textúrákkal emelnék a játék színvonalát. Szeretnének bevezetni egy új, CimeWatch becézésű rendszert is, amiben a játékosok bűntényeit követhetjük figyelemmel és jó zsaru - rossz zsaru módszerrel dönthetünk azok sorsáról. Ha a jó mellett voksolunk, akkor beleavatkozhatunk a dologba, ha a rossz mellett, akkor "mintha ott sem lettünk volna" magyarázatot alkalmazva átsiklunk az ügy felett.

A Retribution kiegészítőről hamarosan további anyagok látnak napvilágot, még a december negyedikei debüt előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)