Hirdetés

Retro kontrollerekkel lesz még menőbb a Nintendo Switch

|

Hamarosan bővíthetjük az új Nintendo konzolhoz tartozó periféria-készletünket SNES stílusú kontrollerekkel és egyéb finomságokkal.

Hirdetés

Azok, akik szeretnének egy kis retro hangulatot vinni a Nintendo Switch felszereléseik közé, hamarosan beszerezhetik majd az 8Bitdo SNES stílusú kontrollereit. Az irányítók csak kinézetükben hasonlítanak a klasszikushoz, egyébként a Switch kontrollerek minden funkcionalitását megőrzik.

A kontrollereken nem csak ravaszok, rezgőmotor, állapotjelző LED fények vannak, de tökéletesen kompatibilisek PC-kkel és mobilokkal egyaránt. Kis plusz, hogy több színváltozatban is elérhetőek lesznek.

Az 8Bitdo a klasszikus gamepaden kívül egy Arcade stickkel is készül, ami szintén működik a Nintendo konzoljával és PC-vel.

A felhozatal végére egy színes páros maradt: vezeték nélküli piros/kék hangszórók, hogy passzoljanak a Joy-conokhoz.

Az arcade stick és a hangszórók valamivel előbb fognak majd megjelenni, mint az SNES stílusú kontrollerek, de az egész szériát nagyjából ősz környékére várhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)