Hirdetés

RetroShoot - Lövöldözni mindig jó

|

A mai ajánlóban egy régies stílusú shoot 'em up játék napjaink ízléséhez hangolva.

Hirdetés

Ma a játéközön.hu akció játékai közül a RetroShoot a soros. Magányos kis űrhajónkkal az életünkre törő ellenséges hordákat kell megfegyelmezni, hasonlóan a régi idők shoot 'em up játékaihoz. Mindezt egy valóságos színorgia közepette, hiszen, a retroságot hangsúlyozandó, neonszínekben tündökölnek az ellenfelek, lövedékek és robbanások is.

Dolgunkat hivatottak megkönnyíteni a különféle powerupok, melyekre szükségünk is lesz ha életben akarunk maradni. A játéktér szinte minden szint után változik, kilencven fokban elfordul, majd újra és újra, végül mi maraduk és az ellenfelek jönnek oldalról. Gondolom nem kell hangsúlyozni milyen nehéz kilőni az oldalról jövő ellenfeleket ha mi csak felfelé tudunk célozni. A játékban negyven szinten keresztül folyik az öldöklés, és ha mindez nem lenne elég, akkor bizonyos feltételeket teljesítésével (pl. nem szabad megsérülni egyes szinteken) különféle bónusz pályákat is elérhetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)