Hirdetés

Rettegj velünk az akciós Dead Space részekkel!

|

Őrületes akcióval kedveskedik felhasználóinak a Steam: a hét közepén szinte ingyen beszerezhető mindkét Dead Space epizód!

Hirdetés

Sikolyokat hallasz akkor is, ha utánad kiáltanak az utcán? Keresed a plazmavágódat, ha hirtelen valaki eléd toppan a sarkon? Éjszakánként a fénytelen szobában elgondolkozol azon, hogy ilyen lehet az űr sötétje is? Akkor neked nem kell más, csupán a Dead Space valamelyik epizódja!

Isaac Clarke hátborzongató kalandjait az is kipróbálhatja, akinek még nem volt szerencséje a Dead Space sorozathoz, de érdemes annak is újra játszania, aki már kívülről fújja a helyszín legkisebb szegletét is. A Dead Space 3 várható érkezésével nem is lehetne aktuálisabb a Steam hét közepén alkalmazott akciója, amelynek keretén belül a Dead Space 1 9.99 euró helyett 2.49-be kerül, míg a Dead Space 2 29.99 helyett 7.50 eurót kóstál. Ha ismerősnek tűnik az ajánlat, az nem a véletlen műve, ugyanis a Steam január végén eszközölt már egy hasonló akciót és akkor is magam számoltam be róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)