Hirdetés

Rettentő olcsó az NBA 2K20, de más jó akciók is vannak az Xbox új leárazásában

|

1045 Ft-ért vehetjük meg a 2K Sports játéksorozatának legfrissebb részét Xbox One-ra, viszont nem csak emiatt érdemes megnézni a Super Saver akció kínálatát.

Hirdetés

Nagyon sok mindent csinálhatott volna jobban az NBA 2K20 fejlesztőcsapata (például a mikrotranzakciók terén), de aki csak néhány barátságos meccset játszana, az garantáltan élvezni fogja a játékot. 1045 forintért akkor is megéri megvenni, ha soha nem játszotok vele, pusztán a vásárlás és birtoklás élménye miatt.

Hirdetés

Az Xbox Super Saver akciójában 186 játék (külön számolva az alap és a speciális kiadásokat) lett nagyon olcsó, 50-80 százalék közötti kedvezmények járnak. A Tom Clancy's The Division 2 3135 Ft-ba kerül, a zseniális A Way Out 2245-ért már a tiétek lehet, de a 895 Ft sem egy rossz ár a Sleeping Dogs Definitive Editionért, vagy a 3395 Ft a teljes BioShock: The Collectionért. Az összes akciót megtaláljátok a linken, vásároljatok be, 4 napotok van rá. 

Egyébként az idetévedő Switch-tulajoknak megsúgjuk, hogy az NBA 2K20 a Nintendo gépére is ennyiért kapható, egész pontosan 3 eurót kell fizetni érte. Az sem rossz üzlet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)