Hirdetés

Return of Alice trailer

|

McGee úr újabb Alice játékkal örvendeztet meg bennünket, sajnos csak a távoli jövőben. Addig is, itt az első kedvcsináló.

Hirdetés

Nevezhetjük akár debut trailernek is, mivel igazándiból nem derül ki belőle szinte semmi. Aki esetleg nem játszott volna McGee úr elős alkotásával, bizony sajnálhatja, ámbár az biztos, hogy nem éppen szokványos alkotás volt. Az első videó alapján a Return of Alice sem éppen gyermekmese lesz.

Aki esetleg nem kenné az angolt, íme a hevenyészett fordítás: " Kilenc hónap telt el a páciens csodálatos gyógyulása óta, de még mindig nincs igazi diagnózis. A páciens fizikailag rendben van, reflexei működnek, de elméje minthe egyre távolabb kerülne. A páciens egyre kevésbé hajlandó kommunikálni, és attól tartok egy komolyabb visszahúzódásra készül. A gyógyszerek hatástalanok, talán ideje keményebb eszközökhöz folyamodni." Hát, azok a szemek engem meggyőztek menten! Sajnos 2011-ig várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)