Hirdetés

Return of the Obra Dinn - konzolokra is érkezik a tavalyi év egyik legjobb indie játéka

|

Hamarosan Nintendo Switch-, Xbox One- és PlayStation 4-tulajok is kideríthetik, hogy mi történt a titokzatos óceánjárón.

Hirdetés

A Return of the Obra Dinn a közönség és a kritikusok részéről és remek fogadtatásra talált, amit valószínűleg formabontó koncepciójának és egyedi stílusának köszönhetett. Az egész játék egy hatalmas logikai feladvány, melyben rekonstruálnunk kell, hogy mi történt egy hajó legénységével, mely csupa holttesttel futott be a kikötőbe, úgy, hogy csak az utasok utolsó perceibe nyerhettünk bepillantást. 

Hirdetés

A remek indie játék az éjjel lezajlott Nintendo Directen is feltűnt, ezután pedig az egyszemélyes fejlesztőcsapat jeles képviselője, Lucas Pope bejelentette, hogy nem csak Nintendo Switchen, de PlayStation 4-en és Xbox  One-on is belevethetjük magunkat a nyomozásba. 

Egyelőre annyit tudni, hogy már idén ősszel hajóra szállhatunk, de hogy pontosan mikor, arról a fejlesztő nem mondott többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)