Hirdetés

Még októberben megjelenik konzolokra a Return of the Obra Dinn

|

A tavalyi év egyik legkülönlegesebb játéka PC és Mac után újabb platformokon lesz elérhető, és most már tényleg játszanotok kell vele!

Hirdetés

Ha valahogyan teljesen elkerült titeket a Return of the Obra Dinn eddig, valószínűleg nem jól böngészitek az internetet. A játék 2018 októberében jelent meg, és hirtelen tudott nagy sikert aratni, részben azért, mert a Papers, Please!-t is készítő Lucas Pope munkája.

Hirdetés

Persze egyedi megjelenése és alapötlete is segített neki. A játékban egy elhagyott olyan hajón barangolhatunk, ahol a legénység minden tagja meghalt valahogyan. Visszafelé haladva peregnek le előttünk az események, ahogy egyre nagyobb részt járunk be, és ki kell találnunk, kit hogyan ért a halál, esetleg ki az, aki mégis túlélte az utazást. 

A PS4-es, Xbox One-os és switches kiadás október 18-án, a PC-s változat első születésnapján fog megjelenni, mint azt az alábbi, fantasztikusan stílusos kép is elárulta.

Ha még nem próbáltatok rá, tegyétek meg mindenképp, különleges élményt ad!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)