Hirdetés

Returnal és Doom Eternal - ezzel játszunk a hétvégén

|

Többen is nekiveselkedtünk a PlayStation 5 újdonságának, és egyikünk sem úszta meg sérülések nélkül.

Hirdetés

Sokat elárul a Returnal nehézségéről, hogy hozzá képest a stílusteremtő Demon's Souls már-már a parkban megejtett sétának tűnik. Soha ne higgyük, hogy nem lesz már keményebb kihívás, szívatósabb játékmechanika, mert a fejlesztők ránk fognak cáfolni. Ha nem a Housemarque, akkor majd valamelyik követője.

Meséljetek ti is a tapasztalataitokról, és persze arról is, hogy melyik címnek adtatok mostanában esélyt. Mindegy, hogy friss megjelenésről vagy akár sokéves alkotásról van szó. Minden tipp és ötlet jól jöhet valakinek, aki épp lövése sincs, hogy mivel játszhatna legközelebb.

Hirdetés

Paca - A Returnal testileg és szellemileg is megtépázott, lehet, hogy nem vagyok már ugyanaz az ember, aki előtte voltam. Vissza-visszanézek legalább a napi kihívások erejéig, mert mégis csak képes volt beszippantani, aztán visszatérek a backlog lepusztításához, van még mit befejeznem.

Csirke - Annyira kiégetett a Returnal, hogy szükségem volt valami egyszerű, idegnyugtató játékra, úgyhogy inkább befejeztem a Demon's Soulst. Most viszont visszatérek az Atroposra, és csak azért is elkenem a harmadik boss száját.

HP - Engem már csak a Resident Evil Village érdekel, addig maximum régebbi Resident Evil címekkel ütöm el az időt, és remélem minél gyorsabban szállíthatom nektek az új rész tesztjét. Na jó, egy kis Assassin's Creed Valhalla még beleférhet, de már ott is csak a térkép tisztogatása marad a DLC megjelenéséig, amit galád módon eltoltak, de kit érdekel, amikor ez a hónap a Resident Evil hónapja lesz, az én ünnepem!

Szabi - Nem tudom, hogyan csinálja ezt velem a Ubisoft, de valahogy mindig szégyenletesen sok időt égetek bele egy-egy közepesen jó játékukba. Rászabadultunk a Ghost Recon Wildlandsre, és annak ellenére, hogy még most is rengeteg bug van benne, az ellenfelek MI-je éppen csak elfogadható, és a játékmechanikákban sincs semmi kiemelkedő, mégis végtelen szórakozás együtt cikázni Dél-Amerikában és felszámolni egy kiterjedt drogkartell kiskirályait.

Zs - A héten megjelent iOS 14.5-tel az iPhone végre megtanulta kezelni a next-gen kontrollereket is, így a hétvégén visszatérhetek bűnös élvezetemhez, a Call of Duty: Mobile-hoz. Ha szerencsém van, még a haverok is ráérnek, és csapunk egy összeülős bulit a régi CoD 2 LAN-partik szellemében.

Gucs - Újból befizettem az Xbox Game Passre, szóval megint egy csomó remek játékhoz kaptam hozzáférést. Így lehet, hogy a hétvégén folytatom is a korábban megkezdett Doom Eternalt, amiről még nem igazán tudom eldönteni, hogy jobb vagy rosszabb, mint 2016-os elődje, de a zúzós metállal egybekötött démonirtás továbbra is nagyon ütős recept. Emellett nem ártana még egy kicsit csinosítgatni a karakteremet a WoW Classicban is, hiszen közeleg a Burning Crusade Classic, és jó volna megfelelő cuccokban Outlandre utazni majd.

Kivi - A Humble Choice-nak köszönhetően nemrég behúztam többek között az F1 2020-at, amit biztosan ki fogok próbálni a hétvégén. Elég régen foglalkoztam Forma-1-es játékkal, talán még az F1 2017-et nyüstöltem utoljára, várhatóan a legutóbbi kiadás sokkal látványosabb lesz, és izgalmasabb játékmenetet kínál. Emellett szinte menetrendszerűen pörgetem majd kicsit az NBA 2K21 MyTeam hétvégi Limited módját is.

Chava - Változatlanul a Talos I-en bolyongok, ahol pattanásig feszült idegeimnek hála már minden sarokba földönkívüli létformát vizionálok. Gyakorlatilag bármelyik berendezési tárgy lehet mimic, de nem baj, pont ez teszi élvezetessé a méltatlanul alulértékelt Arkane-féle Prey játékmenetét.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)