Hirdetés

RG szerkesztőtársakat keres a blogjához! Jelentkezz most!

|

Ha szívesen dolgoznál a GameStar csapat legrosszabb emberével, az igazi kontrával, a szerkesztőségi ballaszttal, akkor ragadd meg a lehetőséget és pályázz!

Hirdetés

Itt a nagy lehetőség, hogy megváltoztasd az életed! Jelentkezz szerkesztőnek és több ellenséged, több bajod,  több csalódásod lehet, mint valaha is álmodni mertél volna róla! Legyél RG szerkesztőtársa a Szimulátorgiánál, és megtudod, hogy milyen az élet sötét oldala! Ha mindezt igazán vonzónak és érdekesnek találod, valamint szívesen dolgoznál RG-vel, és úgy érzed, hogy már semmi nem vár rád az életben, akkor nem kell mást tenned, mint ellátogatni a Szimulátorgiára és a felhívásban közzétett feltételek szerint elküldeni a pályázatodat.

FIGYELEM! Esetleges kérdéseiteket az itteni kommenteknél tegyétek fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)