Hirdetés

Riccitiello: Nem kérdés, hogy a digitális eladások elnyomják a boltiakat

|

Az Electronic Arts ügyvezető igazgatója szerint év végére nagyobb lesz a digitális piacból befolyó összeg, mint a bolti eladásokból.

Hirdetés

Ha esetleg valaki azt gondolná, John Riccitiello állítása alaptalan, az olvasson tovább.

Van benne valami igazság, ha jobban belegondolunk, azonban a nyers adatoktól leesik az állunk. Riccitiello ugyanis fokozta azt, amit eddig állított, méghozzá azzal, hogy a legtöbb bevételük az ingyenesen játszható játékokból származik. Kikerekedett már a szemetek? Még nincs vége. "Vannak olyan játékosok, akik havi 5000 dollárt fizetnek havonta, hogy játsszanak a FIFA Ultimate Teammel. Pedig az ingyenes". A titok a mikrotranzakciós rendszerben és a DLC-kben rejlik, melyek mostanában tény, hogy rendkívüli népszerűségre tettek szert. De jó ez nekünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)